Kamis, 29 Maret 2012

Lirik Lagu Sarung Jagung I Ki Narto Sabdo

Sumonggo poro pamiarso, sugeng midhangetaken langgam sarung jagung.



Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku
Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding

Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

powered by : Crystal X

Lintas Berita Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

3 komentar:

  1. pangathak , ada nggak ya ....liriknya

    BalasHapus
  2. Sarung jagung, abote kebacut tresna
    Tak rewangi korban jiwa raga
    Mlaku adoh tan nggresula
    Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku
    Nadyan munggah gunung, nora wegah
    Watone tansah sumandhing

    Mung tansah eling, sarung jagung
    Rasane kabotan tresna
    Yen tan weruh sedina kaya setahun
    Sarung jagung abot rasaku

    BalasHapus