Kamis, 29 Maret 2012

Lirik Lagu Sarung Jagung I Ki Narto Sabdo

Sumonggo poro pamiarso, sugeng midhangetaken langgam sarung jagung.



Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku
Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding

Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

powered by : Crystal X

Lintas Berita Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar